AE Coaching

Over mij

Ik vind mijzelf het voorbeeld van doen wat bij je past en wat je energie geeft. Van klanten hoor ik vaak, overal moet je werken. Dat klopt! Maar niet alles geeft je evenveel energie en past bij je kwaliteiten. En dit is wel degelijk te realiseren.

 

Vanuit mijn achtergrond HRM ontdekte ik dat mensen, hun drijfveren en ontwikkelen mij echt nieuwsgierig maakt. Hoe kunnen mensen het beste uit zichzelf en hun loopbaan halen en balans in werk en privé creëren. Het onderdeel zijn van deze zoektocht bleek een daadwerkelijke functie, loopbaancoach! Ik heb daarvoor een aanvullende studie gedaan en sinds 2014 doe ik dit al met heel veel plezier.

Ik vind het heel belangrijk dat mensen ervaren dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor hun keuzes en hier ook bewust op kunnen sturen. Ik heb zelf ervaren dat dit niet altijd vanzelf gaat en dat je dan soms om hulp moet vragen. Ik zou graag van de daken willen schreeuwen, hulp vragen is OK! Op het gebied van loopbaan en persoonlijke ontwikkeling ben ik er dan om je te begeleiden, ondersteunen, te luisteren en met je mee te denken. 

 

Werk moet vooral leuk zijn, het moet invulling geven, maar wel in balans met jezelf en je kwaliteiten.